Trinn Du Kan Ta For å Lage Smykker

Legg eleganse, raffinement og mote til garderoben din med fantastiske smykker. Øredobber er det ideelle tilbehøret fordi du kan holde tritt med de nyeste trendene uten å overmanne antrekket ditt. En grunnleggende diamant stud i en enkel setting er det perfekte tillegget til din lille svarte kjole. For uformell hverdagsbruk, prøv hoops eller vridd stil.

Prøv å unngå å rengjøre den med sterke kjemikalier som ammoniakk eller terpentin. Naturlige syrer vil ikke svekke emaljen på kobber smykker måten sterke kjemikalier kan.

Det beste verktøyet for enhver smykkejeger, enten du søker etter personlig skatt eller for profitt i å gjenvinne gull eller sølv, er en gullsmeds loupe. Gullsmedens loupes er små, men kraftige forstørrelsesinstrumenter designet spesielt for bruk i å undersøke smykker på svært nært hold. Noen gullsmed loupes har også et innebygd, batteridrevet lys som kan være svært nyttig hvis du undersøker stykker i et svakt opplyst område. De fleste gullsmed loupes er ekstremt økonomisk i pris og kan hjelpe deg å få mest mulig ut av smykker-kjøpe dollar, spesielt når du kjøper fra brukte kilder.

En «gammeldags» smykker som du kanskje vil revurdere iført, er en klokke. Yngre mennesker er vant til å bruke sine mobiltelefoner eller annen elektronikk for å fortelle tid, men i visse situasjoner kan det være mer hensiktsmessig eller mer profesjonelt å bære en fin klokke. Du ønsker ikke å hele tiden sjekke klokken din på et jobbintervju eller en formell hendelse, men iført en sender en bestemt melding.

Studer gjeldende smykker trender før shopping for et stykke. Det eneste som er bedre enn å plukke opp en nydelig bauble er å få det på salg!

For å sikre at ingen kan se at du har på deg kostymesmykker, velg stykker som har en ekte metallinnstilling. En gull- eller platinainnstilling kan gi en kunstig edelsten et mye mer autentisk utseende. Dette vil sørge for at du fortsatt ser elegant ut selv når du kjøper smykker på et budsjett.

Bruk et egg til å antikke sterling sølv smykker. Bare kok egget, hakk det opp, og legg det i en pose med sølvstykket ditt. Om noen timer vil smykkene dine endre farger, og da kan du polere den til et vakkert antikk utseende. Dette er en effektiv metode fordi egg inneholder svovel, og svovel forårsaker reaksjonen når den blandes med sterlingsølv.

For å formidle en følelse av fysisk dyktighet, energi, lidenskap og kjærlighet, se etter stykker som inneholder dype røde steiner som rubiner og røde granater. Rød er en spesielt kraftig farge som er best egnet til dristige ringer og halskjeder som gjør at steinen kan ta sentrum scenen. Rubiner er også populært kjent som birthstone for juli måned.

Husk å legge til gnisten med smaragder, safirer, rubiner og diamanter uten å forringe antrekket ditt. To av de nyeste trendene er vridd øredobber laget av sølv og hoops i lyse farger. Det er lett å prøve noe nytt fordi øredobber er et så subtilt smykke. Nyt mote og prøv de nyeste trendene for å kle opp ørene dine.

Eksperter Til Å Kjøpe Smykker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *